Medewerker Elektronica Assemblage

Omschrijving

Wil jij ondersteunen in het assembleren van elektronica in nautische instrumenten en bedieningssystemen voor vrachtschepen, veerboten of marineschepen? Solliciteer dan als medewerker elektronica assemblage bij Kwant Controls in Sneek!

Kwant Controls is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische controle systemen voor zeeschepen. Wij zijn continue gericht op het leveren van producten met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierbij streven we met vooruitstrevende innovaties in techniek en processen naar vooruitgang. 


Kwant Controls is een loyale werkgever die zich volledig inzet voor het werkplezier en de ontwikkeling van de werknemer. Vanuit de vestiging in Sneek bedienen wij met ruim zestig medewerkers onze maritieme klanten wereldwijd. Voor de assemblage van elektronica zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker!

Wat ga je doen?

Als assemblage medewerker ondersteun jij in het produceren van nautische instrumenten en bedieningssystemen voor vrachtschepen, tankers, containerschepen, luxe jachten, cruiseschepen, veerboten of marineschepen. Jij zet verschillende elektronica onderdelen in elkaar zoals hendel units of bedieningspanelen. Hierbij soldeer je onderdelen en breng je elektronica componenten zoals printplaten en bedrading voor units aan volgens werkschema. Daarnaast repareer je ook bedieningssystemen en controleer jij of de verschillende onderdelen aan de kwaliteitseisen voldoen. 


Als medewerker elektronica assemblage:

  • Voer je verschillende assemblage werkzaamheden uit;
  • Breng je elektrotechnische componenten en bedrading voor units aan volgens werkschema;
  • Soldeer je verschillende onderdelen.
  • Voer je kwaliteitscontroles uit aan de verschillende onderdelen.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week met de intentie om dit om te zetten in vast dienstverband.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een assemblagemedewerker met technisch inzicht en interesse voor elektronica onderdelen, fijnmechanica of scheepsbouw. Daarnaast kun je nauwkeurig werken, hou je ervan om volgens werkschema's en planmatig te werken en kun je goed samenwerken. 


Verder verwachten we dat;

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau hebt;
  • Je ervaring hebt met assemblagewerkzaamheden;
  • Je kennis hebt van elektronica, fijnmechanica of IT;
  • Je kunt solderen.


Wat bieden wij? 

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Je verdient in deze functie minimaal 2500,- bruto per maand en je kan rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 25 vakantiedagen en 13 (extra) adv-dagen.

Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning - Kruitwagen via helle@jobz-on.nl of 0515 746014.