Logistiek Medewerker onderdelen magazijn

Omschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende logistieke baan waar je verantwoordelijk bent voor het onderdelenmagazijn? Solliciteer dan snel bij Kwant Controls in Sneek?


Kwant Controls is al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen zoals marineschepen, vrachtschepen en cruiseschepen. Door continue te innoveren, door onder andere samenwerkingen met de universiteit van Groningen, Twente en het Innovation Cluster Drachten (ICD), wordt Kwant Controls wereldwijd gezien als leidend voor de niche van human machine interface waarin Kwant Controls opereert. 

Vanuit de vestiging in Sneek bedienen wij met ruim zestig medewerkers onze maritieme klanten wereldwijd. Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een gedreven logistiek medewerker voor 36 tot 40 uur per week. Deze zal ons onderdelen magazijn beheren en zo onze productie en assemblage afdeling ondersteunen in de aanvoer van verschillende onderdelen voor de nautische instrumenten en bedieningspanelen.

Wat ga je doen?

Bij Kwant Controls produceren wij zeer verschillende elektronica units en bedieningspanelen. Deze units zitten vol met verschillende soorten en maten onderdelen die allemaal in ons magazijn liggen. Als logistiek medewerker beheer je de voorraad met deze verschillende soorten en maten onderdelen. Hierbij zorg jij ervoor dat deze voorraad overeenkomt met de gegevens in het ERP-systeem. Zo ontvang je binnenkomende dozen met onderdelen (printplaatjes, bedrading, moertjes, elektronica etc,), deze verschillende onderdelen boek je in het systeem en ruim je in in de juiste bakken en stellingen in het magazijn. Je zorgt ervoor dat je collega's van de assemblage afdeling voldoende materialen hebben om de producten in elkaar te zetten, je verzamelt orders, verpakt en verzend goederen, inventariseert de voorraad en overlegt met de inkoopafdeling over te bestellen materialen.

Kortom, in deze verantwoordelijke en coördinerende functie van logistiek medewerker;

  • Ontvang, controleer, boek en ruim je binnenkomende dozen met verschillende onderdelen in;
  • Hou je de materiaal voorraad van jouw collega's op de assemblage afdeling bij;
  • Verzamel je orders die je verpakt en verzend;
  • Inventariseer je de voorraad en geef je de onderdelen en materialen de juiste nummer;
  • Informeer je de inkoopafdeling bij materiaal tekorten;

In deze functie werk je zelfstandig aan jouw taken en ga je met betrokkenen in overleg over het stellen van prioriteiten binnen de afwisselende werkzaamheden. Je houdt je daarnaast aan de geldende procedures, voorschriften en regels, draagt als het nodig is persoonlijke beschermingsmiddelen en denkt aan het milieu door o.a. het hergebruiken van verpakkingen.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Voor de functie van logistiek medewerker zoeken we iemand die zelfstandig kan werken, maar ook graag samenwerkt. Je biedt collega’s graag de helpende hand en zorgt ervoor dat zij geholpen worden. Daarnaast werk je seccuur en routinematig, signaleer je afwijkingen en kom je met oplossingen.


Verder verwachten we dat;

  • Je beschikt over mbo- werk- en denkniveau;
  • Je ervaring hebt met een onderdelenmagazijn (zoals bij een technische groothandel of een installatiebedrijf);
  • Je Nederlands en Engels spreekt en leest;
  • Je affiniteit hebt met fijnmechanica en elektronica;
  • Je kennis hebt van ERP-systemen en ervaring hebt met bijvoorbeeld Exact en Office.

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!