Commissioning Engineer

Omschrijving

Wil jij innovatieve en high-end voorstuwingssystemen opbouwen, testen en aan boord van grote jachten en werkschepen inregelen ? Solliciteer dan als Commissioning Engineer bij Kwant Controls.


Kwant Controls levert systemen zoals voor de voortstuwing, roeren en boegschroeven aan een breed portfolio van klanten; van superjachten tot aan baggerschepen, van hogesnelheid ferry’s tot offshore sleepboten.

Aan de hand van tekeningen, materialen en protocollen coördineer en realiseer je de testen, de inbedrijfstelling en het inregelen van deze op maatontworpen en geproduceerde systemen aan boord. Hierbij plan, begeleid en volbreng je de implementatie van de systemen. Dit begint bij het sorteren van de benodigde informatie m.b.t. technische specificaties, schetsen, schema’s en testprotocollen. Je ziet er daarnaast (samen met de project engineer) op toe dat de benodigde onderdelen tijdig gereed zijn.


Aan boord van een schip ben je het eerste aanspreekpunt, waar je alle technische vragen over installatie- en servicewerkzaamheden beantwoord. Hierbij stel je op locaties in zowel binnen- als buitenland zelfstandig of in teamverband elektrische installaties in bedrijf. Het signaleren van eventuele onvolkomenheden en verbeterpunten in het proces is hierin erg belangrijk. Omdat je vanwege de tijdverschillen niet altijd hulp vanuit het bedrijf kunt krijgen is technische bekwaamheid en onafhankelijkheid noodzakelijk.Vereisten

Om deel te kunnen zijn van het technische team ben je goed in staat om zelfstandig en in teamverband systemen in te regelen, kun je de klant technische instructies geven en ben je in staat om mensen te begeleiden met onze systemen.

  • - Flexibel en daarmee goed om kunnen gaan met veranderende situaties/projectdruk;
  • - Communicatief en klant gedreven;
  • - Oplossingsgericht
  • - Bereid te reizen/werkzaamheden op projectlocaties uit te voeren. Sporadisch werk je op locatie voor een periode van  2-4 weken. Dit  is voor jou    geen probleem. Gemiddeld ben je 30% van het jaar in het buitenland.
  • - Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift)

Daarnaast verwachten wij;

  • Dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Dat je een achtergrond hebt richting Elektrotechniek, Besturingstechniek of Industriële Automatisering;
  • Dat je kennis van en ervaring hebt met mechanische systemen en hydraulische en pneumatische installaties.
  • Kennis van software ontikkeling heeft de voorkeur.

Wat mag je van ons verwachten?

Een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector.

Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Daarnaast kun je rekenen op een bruto maandsalaris tot € 4500,- afhankelijk van jouw ervaring.


Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Helle Koning-Kruitwagen 0515 746014 | helle@jobz-on.nl